Wednesday , January 17 2018

Конте: Диско музика во соблекувалната

Изминатите неколку недели од кариерата на Антонио Конте беа полни со нови искуства. Откако дојде на тренерското место на Челси тој се обидува да ги искористи методите кои даваа резултати во Јувентус и Италија. Овојпат тоа треба да го примени на комплетно нов состав.

Прочитајте повеќе »