Tuesday , February 20 2018

Вредноста на играчите на трансфер пазарот

Според моменталната состојба на трансфер пазарот, играч со најголема вредност во нашиот тим е Хазард, со вредност од 52,80 милиони фунти. Зад Хазард се наоѓаат Фабрегас и Коста со вредност од 44 милиони фунти.

Прочитајте повеќе »

Магазинот „Во светот на Сините“ прераснува во Балкански магазин за Челси

Магазинот „Во светот на Сините“, чиј проект е на официјалниот македонски поддржувачки клуб ќе прерасне во Балкански магазин за Челси. Тоа значи дека кон нашиот магазин ќе ни се приклучат и група навивачи од Србија, Словенија и Хрватска, кои ќе имаат свој простор, односно свои статии во магазинот, кој ќе биде ...

Прочитајте повеќе »

Хазард предупредува: Внимавајте, сеуште не сум го достигнал врвот

Еден Хазард ја „предупреди“ Премиер Лигата дека сеуште не го достигнал својот врв и дека ќе биде уште подобар. Хазард можеби е нашиот најдобар поединец оваа сезона, како што вели и Мурињо. Неговата цел е да ја заврши сезоната со двоја титула.

Прочитајте повеќе »

На разговор со: Дидиер Дрогба

На колку години започна да играш во професионален клуб? Започнав во Le Mans кога имав 18 години. А, пред тоа, на 15 години играв за Lavallois. После Lavallois играв и во други аматерски клубови. Но, Le Mans е мојот прв професионален клуб. На кои позиции си играл? Кога имав 11 ...

Прочитајте повеќе »