Monday , December 18 2017

Среќен роденден! 6 години официјален македонски фан клуб

Ofiicial supporters club Macedonia го слави својот 6-ти роденден. Веќе шест години, секојдневно, комплетно ги информираме сите фанови на Челси во Македонија и Балканот, за случувањата во клубот.

Прочитајте повеќе »