Wednesday , January 17 2018

Нашите играчи на репрезентативно ниво

Бразил Вилијан играше едно полувреме за празил во пријателскиот натпревар против САД кој заврши 4-1 во полза на Бразил. Тој беше асистент во првото полувреме каде Хулк ја смести топката во голот.

Прочитајте повеќе »

Репрезентативните обврски на играчите

Четврток, 3 септември, 2015 BELGIUM vs. BOSNIA AND HERZEGOVINA (Euro 2016 qualifier) Кој: Eden Hazard (57), Thibaut Courtois (31) vs. Asmir Begović (41) CZECH REPUBLIC vs. Kazakhstan (Euro 2016 qualifier) Кој: Tomáš Kalas (1) Петок, 4 септември, 2015 SERBIA vs. Armenia (Euro 2016 qualifier) Кој : Branislav Ivanović (79), Nemanja Matić ...

Прочитајте повеќе »