Monday , December 18 2017

Колумни

Челси во сопственост на Роман Абрамович освои 15 трофеи

Со победата на Челси од 1-0 против Кристал Палас беше освоен и 15-тиот тројфен откако Роман Абрамовиќ го превзема клубот во 2003-тата година. Тука, ќе продискутираме како финансиската моќ на Роман му помогна на нашиот клуб да биде еден од најдобрите клубови во Англија.

Прочитајте повеќе »