Wednesday , January 17 2018

ace6vel

Претседател на Македонскиот Фан Клуб на Челси и ко-основач на првата официјална македонска поддржувачка група на Челси. Автор на повеќе текстови на порталот и кратки содржини на Facebook групата.

[ОФИЦИЈАЛНО] Давиде Запакоста и Дени Дринквотер се новите засилувања на Челси

Фудбалскиот клуб на Челси со заодоволство ни пренесува дека од денес во клубот се приклучуваат Давиде Запакоста од Торино и Дени Дринквотер од Лестер Сити.

Прочитајте повеќе »