Tuesday , February 20 2018

[Официјално] Давид Луиз се враќа во Челси

Фудбалскиот Клуб на Челси и ПСЖ се договорија за услугите на Давид Луиз. Гизерот се враќа во Лондон.

Сега останува да се договорат личните услови со играчот и тој да ги мине медицинските прегледи.

 

За ace6vel

Претседател на Македонскиот Фан Клуб на Челси и ко-основач на првата официјална македонска поддржувачка група на Челси. Автор на повеќе текстови на порталот и кратки содржини на Facebook групата.

Поврзани новости

[Најава] Во турнеја по историја

Загревање Доаѓа Божик, распоредот е се погуст. Во овие 7 дена имаме 3 натпревари, од ...