Tuesday , February 20 2018

Маркетинг

1173717_10152310199839614_183853684_n

Македонскиот Фан Клуб на Челси ФЦ нуди маркетинг услуги на својот веб портал како и на својата Facebook страница која брои над 23.000 фанови. За конретни детали и цени слободно контактирајте не.