Wednesday , January 17 2018

Вредноста на играчите на трансфер пазарот

Според моменталната состојба на трансфер пазарот, играч со најголема вредност во нашиот тим е Хазард, со вредност од 52,80 милиони фунти. Зад Хазард се наоѓаат Фабрегас и Коста со вредност од 44 милиони фунти.

  1. Еден Хазард 52,80 милиони фунти
  2. Цеск Фабрегас 44 милиони фунти
  3. Диего Коста 44 милиони фунти
  4. Оскар 35,20 милиони фунти
  5. Немања Матиќ 29,20 милиони фунти
  6. Квардадо 28,16 милиони фунти
  7. Вилијан 26,40 милиони фунти
  8. Куртоа 26,40 милиони фунти
  9. Рамирес 22 милиони фунти
  10. Азпиликуета 18,48 милиони фунти

Хазард е втор највреден играч во Премиер Лигата. Пред него е Ди Марија со вредност од 57,20 милиони фунти.

За Boris

bedrovski@gmail.com'
Ко-основач на македонскиот фан клуб на Челси за Македонија, основач на здружението на македонски поддржувачи ЧЕЛСИ ФЦ, графички дизајнер, веб девелопер.

Поврзани новости

[Најава] Во турнеја по историја

Загревање Доаѓа Божик, распоредот е се погуст. Во овие 7 дена имаме 3 натпревари, од ...