Tuesday , February 20 2018

Венгер: Челси сеуште е во трка за титулата

Венгер беше „шокиран“ од лошиот старт на Челси оваа сезона. Но, тој инсистира дека Челси сеуште е во трка за титулата и не може никој да ги отпише.

„Тешко е некој да се исклучи од трка за титулата, па дури и Челси.“ – вели Венгер

„Јас се грижам за мојот тим. Ние заостануваме само два бода од првопласираниот, но она што сакам да кажам е дека математички никој не може да се исклучи од трката за првото место.“

 

За Boris

bedrovski@gmail.com'
Ко-основач на македонскиот фан клуб на Челси за Македонија, основач на здружението на македонски поддржувачи ЧЕЛСИ ФЦ, графички дизајнер, веб девелопер.

Поврзани новости

[Најава] Во турнеја по историја

Загревање Доаѓа Божик, распоредот е се погуст. Во овие 7 дена имаме 3 натпревари, од ...