Вредноста на играчите на трансфер пазарот

Според моменталната состојба на трансфер пазарот, играч со најголема вредност во нашиот тим е Хазард, со вредност од 52,80 милиони фунти. Зад Хазард се наоѓаат Фабрегас и Коста со вредност од 44 милиони фунти.

Магазинот „Во светот на Сините“ прераснува во Балкански магазин за Челси

Магазинот „Во светот на Сините“, чиј проект е на официјалниот македонски поддржувачки клуб ќе прерасне во Балкански магазин за Челси. Тоа значи дека кон нашиот магазин ќе ни се приклучат и група навивачи од Србија, Словенија и Хрватска, кои ќе имаат свој простор, односно свои статии во магазинот, кој ќе биде наменет за цел Балкан.

1336396-28721620-1600-900

Хазард предупредува: Внимавајте, сеуште не сум го достигнал врвот

Еден Хазард ја „предупреди“ Премиер Лигата дека сеуште не го достигнал својот врв и дека ќе биде уште подобар. Хазард можеби е нашиот најдобар поединец оваа сезона, како што вели и Мурињо. Неговата цел е да ја заврши сезоната со двоја титула.